Home » Voorstellen

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Coby de Jong- van der Kruijk, ik ben 37 jaar. Samen met mijn man Jan en onze kinderen Lisa, Milan en Myrthe wonen wij in de Eikenhof in de Lier.

In 2013 ben ik begonnen als LRKP geregistreerd gastouder. (dit houdt in dat ik gediplomeerd ben, waardoor u mogelijk recht heeft op kinderopvangtoeslag) Nadat ik 14 jaar met veel plezier als assistente op een dierenkliniek voor paarden gewerkt had werd het tijd voor een nieuwe uitdaging... Mede door de komst van onze eigen kinderen heb ik de stap genomen om als zelfstandige gastouder aan het werk te gaan en van mijn hobby mijn werk te maken. Het omgaan en werken met (kleine) kinderen is mij niet vreemd. Mijn moeder is al sinds mijn 10e levensjaar gastouder, altijd waren er gastkindjes bij ons thuis: Hoe gezellig is dat?!

Voor mij is het een lang gekoesterde wens en ik ben blij en trots dat ik deze in vervulling heb kunnen laten gaan.

Ons huis leent zich uitstekend voor gastouderopvang. We hebben een ruime woonkamer om in te spelen, een aparte kinderkamer waar we eten, drinken en knutselen en een vrij grote tuin waar naar hartelust in gespeeld kan worden. Uiteraard ben ik in het bezit van een EHBO voor kinderen diploma en volg ik hier jaarlijks mijn nascholing voor.